شمع کلمانتین

چگونه شمع کلمانتین بسازیم؟

تبلیغات
فیلم ها و کلیپ های جدیدخطاطی اسم شماتلگرام دکوراتور

برای ساخت شمع کلمانتین به یک نارنگی کلمانتین ، روغن زیتون و مقداری کبریت نیاز داریم. سخت ترین قسمت کار روشن کردن فتیله است. شما واقعا به یک تکه خوب و کوچک کلمانتین که به مرکز آن متصل باشد نیاز دارید. باید آن قسمت را برای یک دقیقه در روغن زیتون خیس کنید. مراحل کار را در مطلب زیر ببینید.

مقالات مرتبط

تزیین شمع با وسایل ساده ، ۱۲ ایده رمانتیک!

چگونه شمع کلمانتین بسازیم؟

این زمان دوست داشتنی در هر سال است ، هر چقدر که هوا سردتر می شود ، جعبه های کوچکی از کلمانتین شروع به ظاهر شدن در پنجره فروشگاه ها می کنند. در حال حاضر فصل به کار بردن این شمع است.

من چند سال پیش که یک معلم مدرسه بودم ، این ترفند کوچولو شگفت آور در مهمانی را یاد گرفتم و برای سال ها نشان دادم که دیگران چگونه این کار را انجام دهند. من کل پست را به روز کرده ام و تمام عناصر را با تصاویر همراه کرده ام. به نظر می رسد که نارنگی کلمانتین یک میوه بسیار محبوب در ژاپن است و در فصل زمستان به عنوان هدیه اهدا می شود. وقتی یک شرکت تولید محلی در ژاپن چند سال پیش این پست را دید ، از من خواسته بود که آن را در تلویزیون پخش کند.

متوجه شدم که هنوز بسیاری از مردم ممکن است در مورد شمع سازی کلمانتین نشنیده باشند و دیگران ممکن است تعجب کنند که چگونه این عمل انجام می شود. از آنجایی که ساختن شمع کلمانتین ساده تر از نوشتن در مورد روش ساخت آن است ، گام به گام در این مطلب نحوه انجام آن را بیان کرده ام.

مواد مورد نیاز

  • ۱ نارنگی کلمانتین
  • روغن زیتون
  • مقداری کبریت

ابزارها

۱ چاقو برش تیز

دستورالعمل انجام

با یک کلمانتین نرم خوب شروع کنید و با چاقو اطراف مرکز آن را نشانه گذاری کنید تا بتوانید پوست آن را به آرامی پوست بکنید. بدون پاره کردن پوست شما باید بتوانید از بالا و پایین پوست میوه را بکنید تا دو فنجان خالی از میوه داشته باشید. کلمانتین را هم بخورید!

اطراف کلمانتین را پوست بکنبد

اطراف کلمانتین را پوست بکنید

یکی از فنجان های شما که از قسمت انتهای میوه تشکیل شده است ، از مرکز یک وسط میوه دارای زائده ای است. این فتیله شماست. فنجان را با روغن زیتون پر کنید تا توسط فتیله جذب شود. برای تکمیل آن چند دقیقه صبر کنید. در حین صبر کردن از چاقوی خود استفاده کنید تا یک سوراخ تزئینی در بالای فنجان ایجاد شده و گرما بتواند فرار کند. شخصا ، دوست دارم نقش ستاره را در بالای کلمانتین ایجاد کنم.

پر کردن با روغن زیتون

پر کردن با روغن زیتون

به فنجان پایینی برگردیم ، به آرامی فتیله تازه روغن زده را تا زمانی که به طور پیوسته بسوزد ، روشن کنید. شعله فتیله تا زمانی که تمام روغن در فنجان مصرف شود ، همچنان ادامه خواهد داشت. در صورت لزوم باید روغن را به صورت مستقیم بر روی آن بمالید.

روغن زدن فتیله

روغن زدن فتیله

هنگام سوختن به طور پیوسته ادامه دارد ، قسمت ” بالایی ” را روی ” فنجان پایینی” قرار دهید و از آن لذت ببرید. قرار دادن قسمت بالا باید اجازه دهد که شمع بتواند بدون سوزش بیش از حد از پوست  کلمانتین سوزانده شود.  البته کمی سوختن خوب است و بوی گرم شدن کلمانتین لذت بخش است. دمیدن قبل از خواب!

بخش مهم کار ، داشتن فتیله مناسب است. اگر کلمانتین شما در وسط خود فتیله نداشته باشد و یا اگر شما فتیله آن را پاره کنید ، باید کار را با  یک کلمانتین دیگر شروع کنید.

زهرا طالش عاشق دکوراسیون های متفاوت ، برای درک بهتر بعضی تفاوت ها باید کاملا نگاهی نو داشت ، درست مثل نگاه ما در تیم دکوراتور

نظر بدهید

* ایمیل شما نزد ما محفوظ می باشد. فیلدهای ستاره دار الزامی می باشد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.